maanantai 30. kesäkuuta 2008

Lomaa on vietelty, ilmat vain olleet hieman kurjat, mutta loma on aina loma...
Pennut nyt kohta 12 viikkoa. Kaikilla pennuilla menee hyvin uusissa kodeissa.
Miina ei ole moksiskaan, vaikka lauma on vähentynyt. Pennuista kuitenkin kovasti tuntuu tykkäävän, koska rakastaa temmeltää niiden kanssa.Näyttää välillä siltä , että kukakohan se nuorin näistä olikaan , sen verran lapsettaa Miinaa ajoittain.
Onni-poika vielä kotia etsiskelee. Lulu lähti eilen uuteen kotiin ja oli käynyt taloksi niinkuin olisi aina ennenkin siellä asustellut. Tähän tyyliinhän kaikki muutkin ovat uuden kodin ottaneet vastaan. Reippaita pentuja ovat, eivätkä aivan vähästä kummasta tunnu hatkähtävän. Elämyksiä isosta maailmasta ovat kukin pentu taholtaan saaneet. Mekin olemme käyneet merta haistelemassa ja tassut meressä kastamassa. Metsästä olemme turkkiin metsän tuoksua hakeneet.
Taluttimessa Murua, Lulua ja Onnia on myös taluteltu ja tämäkin sujuu vallan mainiosti. Lulu saikin kotiin vietäväksi punaisen pannan ja taluttimen niinkuin tytöillä ruukaa ollakin.Kolmen kopla istuvat pyydettäessä ja tulevat luokse. EI sanakin ymmärretään aika hyvin.
Kotona Muru ja Onni jatkavat yhteisiä päiväuniaan ja leikkituokioitaan vielä Miina-mamman iloksi. Äitinsä näköinen Muru-neiti jääkin Miinan rinnalle kotiin kasvamaan.

Ei kommentteja: